Halk otobüsündeki tartışmada kan aktı

Halk otobüsündeki tartışmada kan  aktı Halk otobüsündeki tartışmada kan  aktı
A- A+
Halk otobüsünde bir vatandaşla tartışan 57 yaşındaki İ.Ç., indikleri durakta bıçaklanarak yaralandı. Yaralanan şahıs hastaneye kaldırıldı.
Olay, BAİBÜ-Merkez hattındaki yolcuları taşıyan halk otobüsünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bolu'da halk otobüsünde seyahat eden İ.Ç.(57) ile ismi öğrenilemeyen bir kadın yolcu arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından Mudurnu yazıhaneleri önünde otobüste inen İ.Ç. ve kadın yolcunun yanındaki yine ismi öğrenilemeyen kişi arasında tartışma büyüdü. Kavgaya dönen tartışmanın ardından ismi öğrenilemeyen şahıs İ.Ç.'yi bacağından, ensesinden ve yüzünden bıçakla yaraladı. Şahıs olay yerinden kaçarken, yaralanan İ.Ç. ambulansla hastaneye götürüldü. Polis ekipleri şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler